29 april



Detaljer

Mavericks

Johnossi - Roscoe

Förändring


Idag färgade jag håret med en massa olika färger. Börjar faktiskt tycka om tonen riktigt mycket nu.

Tisdag

Har väldigt mycket i skolan just nu. Nästa vecka har vi halvtidsprov i frisör och då har vi sammanlagt 5 prov på en dag. Fyra praktiska prov på docka och ett nationellt prov i Engelska. Nästa fredag kan jag pusta ut och då åker vi till London och Emelie. Helt underbart.

Har äntligen fått denna logga av Nina som sitter i den vänstra spalten.


Gårkvällen i bilder






Bilder lånade av Sara


Bloggen

Ibland funderar jag på om det här med blogg verkligen är min grej. Det känns konstigt att sitta och skriva om mitt liv och inte ha någon aning om vilka det är som läser. Funderar därför på att uppdatera mindre om min vardag och lägga in fler bilder istället. Vad tycker ni? Kanske ska jag bara skriva om frisör och make up, något som berör min vardag men inte är så privat..


Gammal stylingbild på Amanda


Makeup provet

Jag klarade det!! Äntligen är makeup provet ur världen och jag kan vara stolt med ett diplom i handen. Nu kommer Fredrik hit och firar med popcorn och päroncider!


Onsdag

Kom hem från salongen för någon timme sen och nu känner jag att jag har lite mer koll på Joico's färger.
Just nu sitter jag och läser teori med en kopp te bredvid mig. Hoppas ni får en trevlig kväll!  / M



Tisdag


Ber om ursäkt för dålig uppdatering men all min fritid går åt till plugg just nu. Imorgon ska jag till salongen på färgkväll, vilket ska bli hur roligt som helst. Efter det måste jag plugga till Makeup provet som är på torsdag. Jag börjar bli rätt så nervös nu.

Sunday

Åkte ner på stan och tog en fika med Tessan på eftermiddan. Ikväll har jag tagit en promenad med Hanna och pluggat. Jag känner mig rätt så laddad inför nästa vecka som kommer bestå av plugg, färgkväll på salongen och Make up provet!! Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt.


18 års fest

Igår på eftermiddagen var jag hemma hos Lina och agerade frisör. Kvällen tillbringades på en 18 års fest med temat black n' white. Har tyvärr inga bilder från festen då min kamera är på lagning (JA, jag är så klantig att jag råkade göra sönder blixten). Idag blir det plugg och städning men ska försöka hinna en vända på stan också!


Bilden är tagen igår


Gårkvällen

Min torsdagskväll spenderades hemma hos Kristin för att fira hennes 18 årsdag! Det bjöds på tårta, musik och gossip. Medan vissa drog ut på krogen tog andra sista bussen hem runt 11. Idag har varit en lång och jobbig dag i skolan så helgen är efterlängtad.



Salong Karlavägen 21

Idag slutade jag skolan 11.40 och åkte direkt till salongen och gjorde slingor på en kompis. Stannade kvar där en stund och drack te och pratade lite med de nya anställda innan jag drog hem. Imorgon har vi en lång sovmorgon fram till klockan två, helt underbart.  


Tisdagkväll


Min tisdag har varit en bra dag. Byggde pyramider på idrotten. Hem och satt mig ute i solen och pluggade. Nu ska jag ta en promenad med Emilio sen blir det 30 min på träningscykeln till Desperate housewives.


Måndag



När jag kom hem efter skolan gick jag ut och satt mig på verandan i solen. Var meningen att jag skulle plugga men råkade somna istället. Hoppade träningen på grund av förkylning så nu blir det plugg resten av kvällen. Hoppas ni får en fin måndagskväll!


11 april

Fler bilder från London.







MJ


Marc jacobs

Home


Hemma i Gävle igen. London har varit helt underbart och jag saknar varenda minut med Emelie. Som tur är åker vi tillbaka om en månad igen då Em fyller 20! Idag ska jag packa upp och plugga lite sen ikväll blir det fika och bio med Tessan. 
/ M


Fredag

Igår träffade vi Christina och Simon och åkte till Piccadilly och Waterloo. Vi gick till London eye och Big ben och hade det underbart i det fina vädret. Christina och Simon åkte sen vidare in till stan och jag och Emelie satte oss i Hyde park. Idag blir det lugnt här i Ealing sen ikväll går flyget 22.05 så jag uppdaterar när jag kommer hem!





Marc by marc jacobs

Eftersom Emelie var ledig idag åkte vi in till stan och sprang runt lite. Em gjorde sönder sin lånetelefon (hennes vanliga är på lagning) så vi var runt till flera telefonbutiker och letade efter en ny mobil halva dan vilket inte var så roligt. Som tur var hittade vi marc jacobs butiken som gjorde vår dag. Just nu ligger vi i sängen och tittar på vänner. Hoppas ni har haft en bra dag!



Tisdagkväll

Idag har jag sprungit runt på stan här i Ealing sen mötte jag upp Emelie. Vi gick till Benefit och frågade efter en rouge men kom ut med en helt ny sminkning. Nu ska vi springa ner till puben O´neill's och titta på Barcelona - Arsenal!


Ealing

Igår när vi kom hit slängde vi in väskorna på rummet och tog en promenad till Tesco och köpte mat. När vi kom hem igen var Peter och Dorothy hemma så vi satt och pratade med de ett tag. Nu har Emelie precis gått till skolan och jag ska vandra ner på stan här i Ealing om en stund. Imorgon är Emelie ledig så ikväll får vi se vad vi hittar på!


LONDON



Idag har jag hunnit med att packa, klippa min lillebror, sminkat båda mamma & Emelie och köpt en ny kamera. Äntligen. Snart kommer F hit och sover här sen imorgon klockan 16.10 går flyget till London. Hade bra!
/ M

Lördag


Idag gick jag förbi Glada saxen och tog en titt i den nya salongen. Anna-Karin har flyttat från valbo till villastan så nu ligger salongen väldigt nära. Efter det tog jag en promenad ner på stan och fikade med Elin och köpte mig detta armband från lindex. Just nu håller jag på att tvätta inför morgondagens packning. Gud vad jag längtar! 


Påskafton


Idag är det påskafton och jag redan hunnit med att träna, duscha och fixat mig. Härlig start på dagen. Nu ska
jag ner på stan och fika med en kompis sen blir det påskmiddag här hemma med släkten. Glad påsk!


2 april


Puss

Header

Har försökt att göra en ny header hela morgonen men det går inge vidare bra. Får se om jag orkar mig på ett nytt försök i helgen annars får det vara såhär. Nu ska jag ta och äta någonting sen blir det en promenad med syster.


Skärtorsdag


Nu är det äntligen påsklov och det innebär att jag drar till London med Emelie om fyra dagar. Helt underbart.