Lördag

Nu hade jag tänkt att plugga lite sedan blir det halloween firande :) Ni får se vad jag ska klä ut mig till senare! Jag har i alla fall köpt ett grymt snyggt nagellack från MUS :) Happy halloween


Godnatt

Nu ska jag gå och sova men innan hade jag tänkt att berätta om min dag! Pappa skjutsade ner mig på stan där jag köpte nya örhängen och tights. Efter det åkte vi till valbo och köpte en ny skrivare. När vi sedan kom hem igen installerade jag den och började kopiera ut. Just nu är min portfolio halvfull så jag har mycket kvar som jag både måste skriva och kopiera ut...
Ikväll har jag i alla fall tittat på idol med mamma och Rasmus och pluggat lite. Jag ser verkligen fram emot morgondagen då jag ska på maskerad! =)
Men nu tänker jag gå och lägga mig, godnatt!


Hemma

Nu är jag hemma och har precis fått i mig lite lunch. Jag och Fredrik har haft det jättemysigt i Linköping hos hans syster och hennes kille :)
Nu hade jag tänkt att plugga lite sen ska jag och Emelie åka och köpa en ny skrivare så jag kan skriva ut arbeten till min portfolio som ska lämnas in nästa vecka. Jag måste även hjälpa till att rensa köket då vi börjar renovera det på måndag! Nästa helg ska jag på den där make up kursen som jag skrev om förut också :) Det är mycket nytt som kommer hända framöver och det ser jag framemot :) Nu hade jag tänkt att ta en långpromenad med min hund! Hejdå :)

lkpg

Nu håller jag på att packa förfullt för imorgon åker jag och Fredrik till Linköping! Vi blir borta några dagar så uppdaterar när jag kommer hem :)


Jag och älsklingen


Uppsala

Hallå :)
Jag måste bara få skriva av mig lite! Idag har jag varit fram och tillbaka till uppsala. Skulle försöka lämna tillbaka ett par skor jag köpt, men självklart så funkar det inte. Det är något fel på sulan så det gör ont varje gång jag går i dem men hon som jobbade inne på affären var jätte kaxig. Det enda hon kunde erbjuda var att skicka de till Danmark på lagning, som skulle ta 2-3 veckor! Köp aldrig skor inne på Bianco säger jag bara. Är så fruktansvärt arg just nu. Som kund har man rätt till reklamation om det är fabriksfel men den lagen kunde hon visst inte. Det slutade med att hon fick prata med min mamma i telefon och självklart fjäskade hon för henne!
Aja, förlåt att jag sprider negativ energi, men jag vill bara skriva av mig all ilska.. :)

Lady Gaga

Nu hade jag tänkt att städa sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Plaza! Nu när jag städar så går denna låt på repeat =)


Gårdagen i bilder

Här kommer lite bilder sen igår :)


Kvällen började med en föreläsning :) 


Efter det åt vi tacos och sedan blev det dans


Ännu mer dans


Tillsist drog vi vidare och där blev det skumbad


Liverpool

Har precis kommit hem från min och Emelies lilla trip och nu tittar jag på fotboll! Liverpool möter Man utd och Torres har precis gjort 1-0! :D Nu är jag väldigt glad!

Söndag

Godmorgon :)
Fredrik har precis åkt och jag sitter här i min morgonrock och myser. Det är så skönt att ha lov och inte behöva känna söndags-ångesten! Idag ska jag och Emelie åka runt till olika affärer, jag älskar när vi bara kan ta bilen och åka vart vi vill! Jag känner mig så fri på något sätt :)
Gårkvällen var väldigt rolig förresten! Orkar inte gå in på detalj men kan säga att jag nog har världens mest idérika kompisar :) Kan lägga in lite bilder sen, så ni får se ungefär vad vi sysslade med under kvällen.. =)


Födelsedagsfirande

Hinner inte skriva, om någon timme kommer tjejerna och hämtar mig! Idag ska lilla jag firas :)


Ledig

Idag är jag ledig och det innebär en lugn dag för min del. Fredrik har haft håltimme så han har varit här i någon timme nu, vi har badat och spelat fifa =)
Senare ska jag följa med Emelie och fixa lite grejer sen ikväll åker jag ut till älsklingen och sover över där. Får se när jag hinner lägga in bilder sen stylingen :)

Ha en bra dag!


Fantasy styling

Hejhej :)

Kom hem från skolan för en timme sedan och har nu äntligen lugnat ner mig lite! Ända sen förra inlägget har jag varit jättestressad. Vår frisör-lektion är mellan 14-18 och under den tiden ska vi både hinna styla hår och lägga make up på varandra, två och två. Vi ska även knäppa kort på stylingen och sedan städa. De förra stylingarna har vi haft en varsin modell i 4 timmar men nu var det alltså parvis i klassen så vi fick jobba över lite.
Som tur var gick det bra tillslut och jag stylade Carro till en fe och hon stylade mig till ett höstlöv! Nu har jag äntligen lov och jag ska fira det med en bra film och lite glass hade jag tänkt :)


Dans

Godmorgon :) Igår mellan 7-9 dansade vi frisörer, bygg, bf, op och el tillsammans i skolan, det var faktiskt ganska roligt!
Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska. Senare idag har vi styling så vi ska förbereda lite till det snart :D Imorgon är vi lediga så då får vi en dag längre lov, hur skönt som helst!

USA

Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen och titta på tv :) Har suttit och tittat igenom lite bilder sen USA och jag längtar verkligen tillbaka! Speciellt nu när det nästan snöar utanför fönstret..



Stränderna i Key West var underbara



Mamma, Emelie och Rasmus i bubbelpoolen på hard rock hotel



Ananas och jordgubbar vid poolen



Den goda milkshaken inne på "Mel's drive in" på universal studios



Desperate housewives

Jag var hemma idag i alla fall, hade feber i morse så det var lika bra att stanna hemma. Idag har jag tittat på lite gamla filmer på VHS, var tvungen att titta på trolltider som jag alltid tittade på när jag var liten :) Efter det har jag spöat pappa i fifa och ätit MAX =)

Nu hade jag tänkt att kliva i ett varmt bad sedan ska jag titta på desperate housewives:)

Sjuk

Idag var jag hemma från skolan. Vaknade upp med både ont i magen och halsen! Har därför bara legat i sängen hela dagen och tagit det lugnt. Jag måste iallafall bli frisk till imorgon för då har vi frisör :) Vi ska lägga en make up på vår fadder i åk. 1 sedan ska de göra samma sak på oss 2or =)
Jag längtar till på torsdag, för då har vi fantasy-styling! Jag ska styla Carro i min klass och jag har en väldigt bra idé om vad jag ska göra :D
såhär såg de tidigare stylingarna ut:


Sport (fotboll)



Trend



Mode



GG

Idag har jag gjort de saker man egentligen inte vill göra - plugga, städa och tvätta. Men jag har även hunnit med att vara med Fredrik och en promenad. Just nu tittar jag på Gossip girl och senare ska jag ta ett varmbad med levande ljus!

Förövrigt så förstår jag mig inte ett dugg på bloggdesign så om det är någon som vill hjälpa mig är det bara att säga till =)


Höstväder

Det är så sant som det är sagt, det är höst på riktigt nu. Jag tycker verkligen inte om det här vädret, antingen ska det vara sol eller snö, inget mitt emellan..

Idag fick jag med mig 6 nya ögonskuggar hem från valbo! Eftersom det är så tråkigt väder ute och fredrik inte kommer hit först sent så får jag väl underhålla mig själv med att lägga make up med de nya ögonskuggorna =)
Tittar förövrigt på liverpool just nu och de spelar verkligen dåligt, jag trodde de skulle vinna lätt men nu står det visst 1-0 till sunderland, mycket dåligt. Jag hatar när många nyckelspelare är skadade!

Här kommer lite bilder sen igår!

Frisör + Christina och Othilia


Jag och den berömda väggen


Dansade till gamla godingar


Sötmaja!

Lördag morgon

Nur är jag vaken! Vi hade en roligt kväll igår med mycket dans och frisör-prat =) Lägger ut lite bilder senare.
Idag ska jag och Emelie ner på stan och sedan till valbo och titta lite :) Vid 4 idag så spelar liverpool mot sunderland så den matchen måste jag se och ikväll ska jag mysa med älsklingen!


Klassfest

Även om jag känner att jag borde krya på mig lite så följer jag med på klassfest! Vår andra klassfest för iår men ikväll är det bara hälften som hänger med, men det gör ingenting! Vi kommer ändå ha lika roligt och det behöver vi, efter den här lååånga veckan :)


Klassfesten hos Emma för några veckor sen

Torsdag

Jag började dagen med att försova mig. Jag hade visst ställt väckarklockan på 07.50 istället för 06.50. Det är väldigt olikt mig så när det väl händer blir jag så stressad så hela dagen blir förstörd.
När jag väl kom till skolan så märkte min lärare inte ens att jag hade varit borta och efter det flöt dagen på. På eftermiddan hade vi en make up kurs med Leena Elingsbo! Först pratade vi lite sedan fick vi ställa upp som modeller och på mig lade hon rouge som passade min ansiksform, väldigt roligt och lärorikt faktiskt :)

Ikväll kommer min älskling hit och sover här, men innan måste jag plugga lite :) Imorgon är det freeedag!


Älsklingen och jag i somras


Omstart

Har nu raderat de tidigare inläggen från 2007, känns mycket bättre på något vis!


Onsdag

Idag har jag gått i skolan ända till 21.00! vi har haft infokväll för 9orna så vi arrangerade en modevisning, rätt så roligt faktiskt :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på greys, får ta allt plugg imorgon istället. Alldeles för trött just nu..
Ska även försöka göra en snygg header, det blir ju så mycket roligare att skriva när man har en snygg blogg =)
Nu ska jag krypa ner i sängen, det blir en lång men rolig dag imorgon.. Godnatt!




Idag stylade jag Christina till en brud som visades på modevisningen :)

13 Oktober 2009

Igår när jag satt och pluggade började jag tänka på min blogg. Då fick jag för mig att börja blogga igen, det var ju trots allt 2 år sen sist!
Jag känner att jag bara vill skriva av mig, så nu får vi se hur länge det här håller i sig men det är värt ett försök i alla fall :)


I lördags fyllde jag år så då kidnappade min syster mig! Efter en timmes bilåkande stannade vi i Uppsala. Där berättade Emelie att jag skulle få shoppa för en viss summa pengar och att jag skulle få köpa nya vinterskor :)
Jag blev så himla glad och jag hade ett konstant leende på läpparna hela dagen!
På kvällen skulle jag egentligen ha gått ut men jag stannade hemma med Fredrik och tittade på Sverige matchen istället och efter det åkte vi och bowlade :) Med andra ord så gjorde Emelie och Fredrik min födelsedag och jag var så lycklig att jag fick spendera min dag med dem två personer jag tycker om mest!:)

I söndags var jag ännu gladare eftersom jag anmälde mig till en Make up kurs!! Kursen innehåller 3 intensiva dagar och efter det är det egen praktik som gäller. Efter 4 månader får man göra ett slutprov och då blir man diplomerad make up artist! Jag är verkligen så sjukt glad :D Det känns som att jag har tagit tag i mitt liv på riktigt nu och att jag verkligen får leva ut det!

Det här har nog varit en av de bättre helgerna i mitt liv och det var nog därför jag behövde skriva av mig! :)