Vemdalen

Klockan 10.00 åker vi till Vemdalen och tillbringar tre underbara dagar i backarna! Får se om jag hinner skriva någonting annars får ni ha det så bra medan jag är borta! Kram, M

Jason Derulo


26 februari


Såhär låg Emilio nyss när jag kom upp, hur sött som helst

Nu ska jag åka ner på stan och fika med tjejerna och planera inför vemdalen. Sedan blir det valbo med mamma och därefter kommer Fredrik hit. Mysfredag! 

Visning

Godmorgon! Idag är jag ledig eftersom vi hjälpte till med hår och trendvisningen igår. Efter visningen gick vi till interpool och satt där i någon timme sedan åkte vi hem till Elin och tittade på film. Några drog ut efter filmen, men jag var så trött så jag åkte hem. 




Onsdag



Idag har jag färgat håret i skolan. Det blev rätt så guldigt sist jag färgade så idag lade vi en färg som skulle ta bort de guldiga och ljusa upp håret lite. Det är något jag aldrig ska göra om kan jag säga! Herregud vad det kliade i hårbottnen av ljusarefärgen.
Imorgon har frisör 3:orna sin hår- och trendvisning så vi ska hjälpa dem hela dagen. På kvällen, efter visningen, funderar några i klassen på att dra ut så förhoppningsvis blir det ett roligt avslut på dagen!


Ingen motivation

Just nu har jag ingen motivation alls, orkar varken plugga eller träna. Snart är det i alla fall sportlov och då åker jag och några tjejer till vemdalen i några dagar! Hur skönt som helst.


21 februari



Igår blev det en favorit i repris hemma hos Christina. Det som skilde kvällen åt var att jag råkade kasta en bit papper på ett värmeljus så papperet började brinna! Jag fick panik och började slå på papperet som låg på bordet medan Christina hämtade ett glas med vatten. Det var en rolig upplevelse!

Nu ska jag åka ner till stan och ta en lunch med tjejerna! Sedan är det plugg och träning som står på schemat.

Fredag



Just nu ligger jag i sängen och tittar på Glamourama och dricker te. Tror att jag håller på att bli förkyld. Ikväll ska jag hem till Fredrik och sova där sen imorgon får jag se vad vi hittar på.
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll


Onsdag

Stan efter skolan med Stina. Hem och tog en powernap tills älsklingen kom och väckte mig. Nu ska jag snart byta om till träningen och efter det blir det plugg. Imorgon börjar jag inte först 14.10 men ska till skolan lite tidigare och färga håret. Det är på tiden nu.


Fettisdag


Har precis ätit en semla med mamma och nu är det fotboll på tv. Real Madrid - Lyon!

We are the world


Sovmorgon

Börjar inte först 13.15 idag. Hur skönt som helst. Nu ska jag titta på de senaste avsnitten av glamourama som jag missat sen blir det en långpromenad med Emilio.

Har ju glömt att visa er bilderna från i fredags! :)


Kärlekens dag

Igår var jag och älsklingen ute och åkte skoter hela dagen och hade det jättemysigt. Det blev även årets första grillning. På kvällen åkte vi hem hit och tittade på film och åt max. Helt underbar dag!





13 februari


Igår firade vi den här bruden som fyllde 18 år i torsdags!

Idag har jag bara tagit det lugnt och ikväll ska jag hem till Christina och titta på melodifestivalen. Imorgon är det alla hjärtans dag och det ska jag och Fredrik fira genom att ta en tur med skotern. Mysigt!

Fredag


Igår testade vi olika peruker i skolan, vad tycks? =)

Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter helg! Nu är äntligen alla APU inlämningar skrivna och jag kan pusta ut för en sekund. Nu ska jag byta kläder och fixa i ordning mig lite för klockan 7 ska jag hem till Emma på 18 års fest!


Cocoo



Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har somsagt mycket att göra just nu. Tänkte därför slänga in en rabattkod som ni kan använda på cocoo.se så får ni 15% rabatt på hela sortimentet till den 7 Mars. Ange bara rabattkoden: bloggspecial

Stressad

Jag har rätt så mycket att göra just nu, därför lägger jag bloggen åt sidan. Imorgon är jag ledig men dagen kommer gå åt till att plugga frisörhistoria. Jag hatar att vara såhär stressad.


Hemma

Nu är jag hemma efter fyra underbara dagar i London. Vi har haft det jättemysigt och jag hade helst velat stanna minst en vecka till! Nu måste jag se till att skaffa lite pengar så jag kan hälsa på Emelie så mycket som möjligt.



Oxford street


Emelies skola (en av många byggnader)


Peter's katt Snowdrop


Middag på Pizzahut


Ealing

Hallå! Nu har vi fått igång internet här och jag har lite tid att skriva. Igår kom vi till London runt 12 och då hämtade Peter oss vid flygplatsen. Vi åkte till hans hus här i Ealing och det är här Emelie ska bo de närmaste tre månaderna. Huset är jättefint och Peter är hur trevlig som helst. Igår när vi kom hit bjöd Peter oss på ett dinnerparty med några kompisar och efter det somnade vi.
Idag har vi gått på stan här i Ealing och köpt lite saker till Emelies rum. Vi har även hunnit med lite shopping och nu på kvällen har vi badat jacuzzi och ätit muffins. Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa framför vänner!




London calling

Nu har jag och Fredrik kommit hem efter en mysig kväll. Vi åt först middag på churchstreet saloon sen bowlade vi, och jag vann! Just nu sitter Fredrik och spelar fifa med pappa så jag springer runt och packar det sista. Jag får se om jag hinner gå in på datorn någonting när jag är där borta, annars skriver jag när jag kommer hem, på måndag :) Sköt om er.


Onsdag


Bild från i lördags


På onsdagar har vi bara två lektioner och slutar 11.40. väldigt skönt faktiskt. Jag har precis lagat scrambled eggs och lite annat som jag sitter och äter just nu. Idag måste jag packa och fixa allt till imorgon då vi åker till London! Jag och Fredrik ska också fira vår 1½ årsdag idag, även om den inte är först i morgon. Vi hade tänkt att gå ut och äta middag sen får vi se vad vi hittar på!

100202



Idag på frisörlektionen skulle vi installera vår nya tvättmaskin och torktumlare. Torktumlaren var så stor att huvud och armar fick plats i den! Hehe. Nu ska jag iväg och träna sen blir det till att plugga innan paradise hotel börjar, idag är det ju final!


Back to school

Idag var det första skoldagen efter 6 veckors praktik. Det kändes helt okej även om jag saknar att vara på salongen! Efter skolan åkte jag till stan och fikade med Sara och sedan blev det friskis&svettis. Nu ska jag ta en promenad med Emilio sen blir det paradise hotel! =)