Måndagkväll

En måndagskväll med ritningar, popcorn och min vän Gaga.


Måndag

Idag hade vi två lektioner sen fick vi sluta. Åkte hem och somnade i solen så nu är jag röd som en kräfta. Nu ska jag ta en promenad sen ska jag fixa lite inför modevisningen imorgon!

Syster



Du är sååå saknad!

Helgen

I fredags och igår var vi i stugan. Gårkvällen spenderades med Hanna i biomörkret framför SATC 2. Efter bion cruisade vi lite runt stan och träffade några vänner. Just nu sitter jag ute på altan och skriver portfolio vilket är det sista plugget innan sommaren, vilken lycka.


27 maj

Idag blev jag äntligen klar med företagsekonomin så jag åkte till skolan runt två och redovisade mitt företag. Just nu ligger jag i sängen och känner att förkylningen börjar krypa fram. Imorgon åker jag till stugan och blir borta till lördag!


Onsdag

Idag efter skolan åkte jag ner på stan och köpte en vit cake eyeliner och strasstenar inne på MUS. Nu ska jag iväg och träna sen blir det företagsekonomi resten av kvällen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Tisdag


Jag har suttit med skolböckerna i stort sett hela eftermiddagen. Ikväll har jag tittat på desperate housewives och cougar town och nu ska jag fortsätta plugga igen. Det är inte långt kvar till sommarlovet!

Modevisning


Nästa tisdag har vi på hantverksprogrammet arrangerat en modevisning i aulan på Polhem. Elever från textil kommer att visa upp kläder som de har gjort och vi frisörer kommer fixa hår och make up och floristerna står för blommorna. Modevisningen drar igång 18.00 och det är fri entré så ni är välkomna att kika förbi.

Bal





Igår var jag somsagt på salongen och gjorde två baluppsättningar sedan åkte jag hem och sminkade Sussi. På kvällen var jag och två kompisar och kikade på alla fina. Nu längtar jag till nästa år!


Fredag

Idag har vi varit på brandstationen och haft en föreläsning om säkerhet. Efter skolan gick jag ner på stan och fikade med några kompisar sen mötte jag upp mamma. Imorgon ska jag göra två baluppsättningar och en sminkning sen ska jag ut till Engeltofta och kika på balen och agera assistent till en fotning!


20 maj



Billionaire


Onsdag

Både igår och idag har jag fått lite plugg gjort så nu kan jag slappna av. Har precis kommit hem från träningen och ska strax kliva ner i badet. Min pappa kom hem från NY idag och med sig hade han skor, vilken lycka.

Makeup utbildning

Det var en utav er läsare som frågade lite om makeup utbildningen som jag gick så jag tänkte berätta lite om den.

Utbildningen är en 3 dagars intensiv utbildning i skönhetsmakeup och efter det får man hemuppgifter som man ska göra i ungefär 4 månader och därefter ett slutprov. Jag tycker att utbildningen är perfekt om man vill lära sig grunderna i make up samt färg och formlära. Man får lära sig allt från en dag-makeup till en sotning med lösögonfransar.
Eftersom jag går frisör och alltid har varit intresserad av make up så är det ett perfekt komplement till varandra på en salong.
Ni får jättegärna kontakta mig om ni vill ha mer info, och om ni anmäler er till utbildningen så nämn vart ni har fått informationen ifrån!


Bilden är lånad av siljansbacken.se

16 maj

Igår låg jag ute och solade hela eftermiddagen sen var jag med Fredrik på kvällen. Vi beställde hem pizza då vi inte orkade åka någonstans. Idag har jag pluggat hela dagen och just nu tittar jag på gossip girl med en kopp te bredvid mig.


Put a ring on it


Gårdagen



Igår var jag och stylade hår till en modevisning på dagen. På kvällen var jag och Hanna och tittade på visningen sen drog vi vidare. En rolig kväll med trevligt sällskap.

Måndag




Sista dagen spenderades i Ealing för lite mer shopping sen var det dags att åka hem.

Söndagkväll







På söndagskvällen gick vi till en mysig restaurang i Ealing och firade Emelies födelsedag!

Söndag




 På dagen åkte vi till Westfield, ett stort köpcentrum strax utanför London. Där möttes vi av röda mattan och premier av Prince of Persia. När vi sedan hade sprungit runt bland butiker till stängning tog vi bussen hem. 

I lördags






Lördagen spenderades på Camden lock market. När vi hade strosat runt där ett bra tag åkte vi in till stan och gick till Soho och China town där vi åt middag.


11 Maj


Hemma igen efter en underbar helg i London med familjen. På flygresan dit och hem samt igår kväll satt jag och pluggade frisörteori som äntligen är ur världen nu. En stor lättnad. Det är jätteroligt att se att statistiken har ökat medan jag har varit borta också! :)


London


Jag tänkte bara kika in och säga hej. Håller på att packa det sista och snart åker vi till arlanda. Jag kommer
nog inte uppdatera någonting i helgen så vi hörs igen på tisdag när jag är hemma igen! Sköt om er


Onsdag

Jag har precis slängt i mig lite lunch och ska snart åka till salongen. Efter det ska jag skynda mig till träningen
och sen måste jag plugga resten av kvällen. Hoppas ni får en fin dag!


Fem prov

Idag har jag klarat av ett nationellt och fyra frisörprov. Det tar på krafterna. Imorgon ska jag till salongen 
på eftermiddagen och klippa mig sen ska jag göra två konsultationer inför balen den 22 maj!


Söndag


Bilden är ifrån makeup provet

Idag har varit en bra dag. Jag har hunnit med att plugga, städa och varit hemma hos Fredrik och firat
hans mamma. Just nu ligger jag i sängen och läser frisörteori. Nästa vecka vankas halvtidsprov i frisör.

Första maj


Igår var det valborg och jag var ledig. Tog en promenad och pluggade på dagen sen tillbringade jag kvällen
med Fredrik. Vi gick till vår majbrasa på ängen bredvid sen myste vi med familjen framför Avatar.