Second hand



Idag gick jag två timmar i skolan. Slutade halv 12. Åkte runt till second hand butiker med Emelie och mamma
sen blev det träning. Nu ska Em visa sin film som hon har gjort och till det blir det passionsfrukt och mango.

Påsklov om två



Idag har jag pluggat och tagit en promenad med emilio. Nu blir det kvällsfika med Emelie sen ska jag ta ett varmbad. Nu är det inte långt kvar till påsklov!

28 mars



Denna söndag har bestått utav plugg. Portfolioarbete och ritningar. På något vis får jag skylla mig själv att jag lägger allt på hög. Nu ska jag hoppa ner i badet sen blir det sängen.

Lördagskväll



Även om jag håller på att spara pengar till London så kunde jag inte låta bli att köpa lite saker idag. Nu blir det myskväll med Emelie och Rasmus sen kommer hjärtat hit.

Lördag

Min dag ska spenderas med min syster. Vi kör på vår vanliga runda genom stan, valbo och second hand butiker. Ikväll får jag se vad vi hittar på. Härliga lördag.

Akon ft. David Guetta - Party animal

Torsdag



Igår stylade vi modeller till en liten visning i valbo hela eftermiddagen. Som tack fick vi fika och en blomma. Idag slutade jag 17.00 och har pluggat sen dess. Imorgon är en ny dag och då ska vi hämta Emelie på arlanda. Äntligen.

3 dagar



Nu är det inte långt kvar. Bara tre dagar till Emelie kommer hem igen. Hon blir hemma i en vecka sen följer jag med henne tillbaka till London. Jag kan inte sluta le!


Uppsala igår



Igår var jag hos mina kusiner hela dagen. De har flyttat till en jättefin lägenhet så jag var och tittade på den. Jag sminkade även mina kusiner och klippte Rebecca. Innan tåget gick hem hann jag med lite shopping också!

18 mars

Har mycket att tänka på just nu. Alldeles för mycket. Har ingen lust att blogga heller då jag inte har några nya bilder. Får se när jag får lusten tillbaka.


Såhär blev sminkningen som jag gjorde i lördags förresten!

Vill ha


Måndag



Ikväll har jag tränat, pluggat, köpt glass från glassbilen och tittat på film med lillebror. Jag börjar faktiskt tycka om måndagar.


Söndag

Modevisningen igår gick jättebra. Först var vi på skolan och stylade modeller sen åkte vi ut till ikea runt 12.00 där vi hjälpte till in i det sista. Textil & design linjen hade gjort ett grymt jobb med både kläder och accessoarer.


Bilden är lånad av valbogatan


If we meet again


Modevisning på IKEA

Imorgon ska vi styla hår och lägga make up på modeller till IKEAs modevisning! Temat för visningen är färgstarkt och annorlunda. Om ni inte har något annat för er så kom till IKEA, det är en visning klockan 13.00 och en 15.00 imorgon!


11 mars



Idag på förmiddagen var jag på salongen och färgade mammas hår. Därefter blev det en lunch på lido och sedan gick jag till skolan. Just nu ligger jag och läser Sofi Fahrmans roman "Elsas mode" som jag fick låna av Stina idag. En typisk chick-lit bok, precis vad jag tycker om!

Onsdag

Idag slutade jag 11.40 men stannade kvar i skolan och sminkade Elin. Efter det åkte jag ner på stan och fikade med Tessan sedan blev det träning. Just nu sitter jag och äter fruktsallad medan jag bläddrar i lite tidningar.


Eftersom jag inte har någon kamera så får det bli en gammal bild istället


Körkort

Ikväll har jag tränat och nu ska jag sätta mig med naturkunskap boken. Just nu vill jag bara bli 18 år så jag får ta körkort, blev rätt avundsjuk när min kompis Hanna fick det idag. Grattis igen gumman! Tråkigt nog fyller jag år i oktober så jag får ta och drömma tills dess.


Blah blah blah

Kesha fortsätter att göra klockrena låtar. Lyssna bara på det här introt!

army inspirerad



Igår när jag var på stan hittade jag en snygg army-jacka som fick följa med mig hem. Eftersom jag inte har någon kamera så blir det en internet bild istället. Idag har jag pluggat och nu ska jag upp och fika med familjen. Ha en trevlig söndag! M

Lördag

De senaste dagarna har jag varit med Fredrik och bara tagit det lugnt. Idag ska jag ner på stan och ta en lunch med Stina sen blir det en promenad hem i det fina vädret! M


Hemma igen

Nu är jag hemma efter tre dagar fyllda med skidåkning, after ski, skratt och dans. Det enda tråkiga var att jag tappade min kamera i skidbacken men annars hade vi hur roligt som helst. En härlig resa med underbara tjejer!