Candy


Måndag


Idag var det tänkt att jag skulle till salongen på färgkurs hela förmiddan men det slutade med att jag fick jobba fram till 18.00. På lunchen satt jag ute på altanen i solen med Denice sen hade jag några kunder. Om det är någon av er som är sugen på en förändring är det bara att höra av er till mig! / M

Båttur





Idag tog vi en tur med båten sen åkte vi hem till Gävle.


Midsommarafton






Min midsommarafton var underbar. Vi började dagen med plump turnering sen åt vi middag och gick till midsommarstången här i Vikarbyn. Efter det spelade vi kubb och sedan åkte jag och Emelie till bystugan och träffade Nina och hennes familj. Vi satt och lyssnade på trubadurer hela kvällen sen skjutsade vi hem dem och åkte till Rättvik. Hoppas ni hade en trevlig midsommar!

23 juni



Idag har jag jobbat ungefär 11 timmar och imorgon blir det ännu längre. Det är sista dagen för mig på cafét och efter det ska jag till salongen. Just nu har jag Tyskland - Ghana på i bakgrunden medan jag packar. Imorgon kväll åker vi till stugan för att fira midsommar där.

Tisdagkväll






Igår var jag och Emelie i Stockholm på ett fan event inför den nya Twilight filmen. Det var några band som spelade, olika klipp från filmen visades och till sist kom Taylor och Kristen ut på scenen. Det hände mycket konstigheter påväg dit och hem men vi hade det väldigt roligt ändå. Jag kan inte slute le när jag umgås med dig!

Tisdag

Gårdagen i Stockholm var jätterolig. Berättar mer om det senare ikväll. Idag har jag jobbat fram till tre sen åkte jag och Emelie och bokade resa!! Den 13 juli åker vi till Zakynthos i en vecka. / M


Benefit


När Emelie kom hem igår hade hon med sig lite presenter till oss. Jag fick de här produkterna från Benefit. Det är en vit/rosa kajal, en svart eye-pencil och en concealer. Hon är snäll hon, min syster.

Chris Brown


Lördag



Dåligt med inspiration just nu därför kass uppdatering. Igår var vi hemma hos Stina på födelsedagsmiddag som slutade med att de flesta drog ut på krogen. Idag har jag umgåtts med mamma hela eftermiddagen och självklart satt vi bänkade framför bröllopet. Ikväll kommer Emelie hem igen!

16 juni


Klänning från HM.

Limön




Idag var vi på Limön med jobbet. Tråkigt nog var det fruktansvärt kallt så vi höll oss inomhus hela eftermiddan. Ikväll har jag och Hanna tagit en spontantrip till Valbo och snart kommer Fredrik hit och sover. 
/ M

Måndagkväll


Idag har jag jobbat mellan 7-15. Efter jobbet tog jag en lite för lång powernap sen blev det en promenad med Amanda. Ikväll har jag tagit en premiärtur med Stina som fick sitt körkort idag, på sin födelsedag. Vi hämtade upp Christina och åkte till MAX sen blev det cruising. Grattis igen Stina! :)

Twilight


Heeelt galet. Jag har vunnit två VIP-biljetter till ett event inför den nya Twilightfilmen! Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Hovet och svarar på frågor, olika band kommer att spela och det kommer visas klipp från den nya filmen. Självklart bjöd jag med min kära syster så nästa måndag tar vi bilen ner till Stockholm!


Söndag




Igår firade vi Linnea som har fyllt 18 år. Först bjöds det på middag med ett gäng tjejer sen ramlade det in fler. Kvällen avslutades på MAX med syster. Idag har jag legat ute och solat, sagt hejdå till Emelie, tagit en promenad med Hanna och klippt farmor. Imorgon börjar jag jobba! / M

Skolavslutning


Nu är det äntligen sommarlov!

Torsdag

Igår kom Emelie hem och stannar till på söndag så idag har vi haft en riktig systerdag! Mamma fyller år så vi började dagen med att gratta henne sen var vi och såg Vasas utspring. Efter det åkte vi runt till olika affärer och ikväll har vi varit till valbo en snabbis sen åt vi på coffee house. Nu kommer Fredrik hit och avslutar min kväll.





Onsdag

Godmorgon! Idag är jag ledig men jag ska till skolan nu på förmiddan och färga håret. Efter det kommer jag ha fullt upp hela dagen så jag får se om jag hinner blogga. Hoppas ni får en underbar dag!
/ M

Palett


Idag när vi städade på frisör skulle vi rensa bland gamla produkter och make up men istället för att slänga tog vi med de hem. Jag hittade denna palett med ögonskuggor.

8 juni



Idag hade vi brännboll på idrotten sen städade vi på frisör. Efter skolan åkte jag ner på stan och träffade min kusin och gick till salongen. Efter lite slingor och klippning sitter jag här hemma och funderar på att åka iväg till min lillebrors avslutning. Imorgon ska jag äntligen få färga mitt hår.

Måndag

Idag har jag varit ledig så jag passade på att åka till valbo en stund på förmiddan. Senare åkte jag till salongen och klippte en kompis och ikväll har jag motionscyklat. Det är dåligt med nya bilder just nu.

Body Bounce

 

Söndag

Idag låg jag ute och solade på dagen sen åkte jag hem till en kompis och klippte några i hennes familj. Nu på kvällen har jag varit och handlat med mammi och nu ska jag ta ett varmbad med cocos.

Lördag


Igår hade jag min första permanentkund i skolan sen åkte jag ner på stan och träffade Fredrik. Idag har jag varit i valbo med mamma och ikväll har jag och Tessan varit och sett en dansföreställning. Nu åker jag ut till prinsen. Hoppas ni har haft en bra lördag!

Bilder från idag




Onsdag


Idag åkte jag till skolan och fixade hår och make up på Matilda till en avslutningsmiddag. Ikväll har jag städat upp lite här hemma och nu ska jag ta en promenad.

MINX


Den senaste trenden inom naglar är just nu MINX naglar. Jag blev helt förälskad i de två längst ner på bilden!
Läs mer om minx här.


hår och makeup




Visning





Bilder från modevisningen