2009 i bilder












2009 har varit ett väldigt bra år. Jag har utvecklats mycket och jag har börjat satsa hårt på frisör och make up! Jag har lärt mig att man ska umgås med personer som ger en energi istället för att ta. Nu hoppas jag bara att 2010 blir minst lika bra! :)

Nyårsafton



Igår var jag och Fredrik på bio och såg "luftslottet som sprängdes". När den var slut skulle vi ta bussen hem men den kom aldrig, så det var bara att ta en taxi hem. Självklart ska jag ha glömt nycklarna också så vi ringde Emelie flera gånger till hon öppnade 10 minuter senare.. det är så typiskt att man ska ha sån otur när det är 20 minus ute! Det är bra att jag har Fredrik som kan värma mig i alla fall. :)

Idag är det nyårsafton och det ska först firas med middag med familjen och Fredrik sen ska vi dra ut :) Jag har inga förväntningar inför kvällen, men jag hoppas den kommer bli rolig i alla fall! Gott nytt år!

min älskade syster

Vad skulle jag göra utan henne? Jag tycker nyår är rätt så överskattat och orkar inte planera hit och dit, därför har jag inte köpt någon nyårsklänning. Så typiskt mig. Men min syster har väldigt mycket klänningar och när jag letade i hennes garderob hittade jag en jättefin klänning med guldiga volanger på! Jag skulle aldrig klara mig utan henne. :)

Onsdag

Idag har jag varit nere på stan och i valbo med Emelie. Jag fyndade glitter på KICKS för 50 kronor som egentligen har kostat 149 kr/st :) Perfekt nu till nyår och allt!




Om en liten stund kommer Fredrik hit, då ska vi förmodligen sätta upp min tavla som jag fick i julklapp och efter det blir det bio! :)

Tisdagkväll

Mitt rum har förmågan att bli stökigt väldigt ofta, därför har jag precis städat det. Jag har även bäddat i nytt påslakan som jag köpte på rean :) just nu ligger jag i sängen och tittar på liverpool med en popcornskål i famnen, tror det blir sängen tidigt för min del ikväll :)


MUS treatment mascara

Jag tänkte tipsa er om make up store's treatment mascara! det är en mascara som är till för att vårda och skydda fransarna. Det är ungefär som ett balsam! Man kan använda den under natten men den kan även användas innan den vanliga mascaran. Treatment mascaran innehåller Provitamin B5 som ger fransarna ökad volym. Jag har bara testat den några gånger men jag märker faktiskt skillnad, speciellt om jag haft den under natten :)


Stockholms shopping

Igår var jag i Stockholm hela dagen med mamma och Emelie! jag tycker egentligen inte om mellandagsrean eftersom det är så mycket folk överallt men jag hittade lite saker i alla fall :)




En rosettkudde från HM home och lösögonfransar från urban outfitters var några av de saker som fick följa med mig hem :) Nu ska jag ta en promenad med Emilio sen får jag se vad jag hittar på!

Söndag


Bild från igår när jag klippte Rebecca



Idag har jag varit hos fredrik och firat honom hela dagen. ikväll har jag träffat min kusin och hennes pojkvän. jag har även fixat allt till imorgon då det blir shopping i stockholm för hela slanten! :)

födelsedag

Idag fyller min älskling 17 år! :)


26 december

Idag var jag ner och tittade på mellandagsrean en snabbis, köpte en parfym och lite saker på make up store :) Nu ska jag och familjen åka till mina kusiner i uppsala. får se om jag hinner uppdatera ikväll :)

Juldagen

Hejhej! :)
Jag hade en trevlig julafton igår med god mat, kalle anka, fina julklappar och mysig kväll med massor av godsaker! Just nu ligger jag i sängen och tittar på The hills marathon men om en stund kommer Fredrik hit, får väl se vad vi hittar på då! :)


jag, rasmus och emelie innan kalle anka


en väldigt ful tomte kom på besök..


chokladdoppade jordgubbar


God Jul!

Jag tänkte bara önska er en riktigt god jul och jag hoppas ni får en underbar julafton!


23 december





Julhandla på Ica maxi. Pepparkaksbakning med älskling (som spårade ur). Middag. FIFA turnering. Varmbad med ljus. Den här dagen har varit jättemysig!

dan före dan...


Bild från i lördags


Idag fick vi äntligen jullov! jag åkte först till skolan och gick på julavslutningen sen åkte jag till salongen. Ikväll har jag slagit in de sista julklapparna och nu ska jag bara njuta av att det är dan före dan före dopparedan :)


Inventering på salongen

Den här dagen har nog varit en av de tråkigaste dagarna i mitt liv och jag skämtar inte! Hela dagen har jag inventerat på salongen och räknat deras produkter. Det var mängder med säckar med gamla produkter som jag skulle sortera och räkna. Usch. Som tur var räddade Fredrik mig med en lunch! Nu hade jag tänkt att slå in lite julklappar sen ska jag ta ett varmbad :)


Fjärde advent

Tänk att det redan är 4e advent och det är bara fyra dagar kvar till julafton! Idag åkte jag till valbo med syster och efter det somnade jag en stund. Ikväll har jag klätt vår julgran och lyssnat på julmusik :)


Emilio sitter och vaktar julgranen

20 december


Födelsedagsbarnen

Gårkvällen var väldigt mysig. Det bjöd på middag, julklappsbyte och massor med prat! Nu blir det valbo med Emelie sen ska vi klä julgranen och slå in julklappar! :)


Lördag

Igår och idag har jag varit på salongen. Jag jobbade till 3 idag och efter det gick jag ner på stan och julhandla med Emelie :) Nu ska jag åka ut till frida på tjejmiddag, vi ska fira henne och sara! :)


Torsdag

Idag har jag varit på salongen i 11 timmar! Jag måste jobba igen lite timmar som jag kommer missa då glada saxen har stängt varje onsdag efter jullovet... aja.
På salongen idag gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle våga, jag klippte page! Konstigt nog känns det inte så ovant:) Nu ska jag gå ut med emilio sen blir det paradise!

Julstämning





Idag bakade vi somsagt lussebullar och pyntade julgranen! Min lillebror älskar verkligen russin. Nu har jag fått julstämning!


Loreal play ball soda sparkler

Den här produkten testade jag idag. Det är en glansspray som innehåller glitter! Produkten ska skakas före användning och den kan sprayas över hela håret eller bara på utvalda slingor.
Jag tycker det är en perfekt julklapp till dem som gillar att styla sitt hår lite extra :)




En snöig hund



Gud vad mysigt det är med snö! även om jag höll på att halka flera gånger och bussen kom 40 minuter försent så tycker jag om det! :)
Idag efter praktiken gick jag till stan och köpte lite julklappar! Efter det kom Emelie och hämtade mig och då åkte vi till ica maxi och köpte lite mat. Imorgon ska vi hem till farmor och farfar och baka lussebullar och klä julgranen, en årlig tradition :)

U got me good

Sheri - U got me good är ledsången till snabba cash! Jag hörde den första gången för några veckor sen men efter jag såg filmen har jag lyssnat på den oavbrutet, tycker den blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den :)


Måndag

Idag har jag haft praktik på hårstudion nygatan 9 och efter det åkte jag direkt till träningen. Nu ska jag kliva ner i ett varmt bad sen blir det paradise :)



13 december

Nu hade jag tänkt att gå över till farmor och farfar en stund. Det var jättelänge sen jag var där och jag skäms lite eftersom vi bor grannar. vid 10 kommer Fredrik hit, då ska vi göra popcorn och titta på paradise hotel! Hoppas er lucia har varit lika bra som min. :)


Lucia

Jag är så sjukt trött. Kom hem vid halv 7 imorse och hann bara sova någon timme innan jag blev väckt. Vill egentligen bara ligga kvar i sängen hela dagen men jag ska gå och se Lucia i kyrkan vid 3 sen måste jag packa upp (som jag inte har gjort än).
Luciavakan var väldigt rolig i alla fall. Det bjöds på popcorn, dricka och macka. De visade filmerna Up in the air, Old Dogs och Snabba Cash :) Nu ska jag ta en promenad med Emilio!


Lucia i kyrkan förra året


Lucia movie night

Ikväll ska jag och Emelie på Luciavakan på sf! Vi ska åka till ica maxi snart och ladda upp med massor av godis, frukt och annat! =)


Kuddar



I Stockholm köpte jag dessa två kuddar! Jag köpte de på HM Home :)

Lördag

Fredrik har precis åkt hem. Nu ska jag hjälpa till att flytta allt från garaget upp till köket, vårt kök är nämligen relativt klart! Äntligen kan vi bo som vanligt igen.

Här är några bilder från Stockholm

Fin juldekoration över sergelstorg


Väldigt stor julgran


Smält choklad inne på Gallerian, väldigt gott!


Stockholm på kvällen

Även om jag slet på salongen och mina fötter värkte konstant hela tiden så hade jag en rolig vecka i stockholm! Mina tremänningar är jättesnälla och de tog verkligen hand om mig! :)


Spenderar min kväll på tåget

Jag sitter på tåget påväg hem nu. Har tyvärr inte hunnit blogga någonting den här veckan, har haft fullt upp hela tiden. Jag kommer hem vid nio och då ska jag och fredrik bara mysa och ta det lugnt. Uppdaterar imorgon, då jag visar lite bilder från veckan:) hoppas ni får en jättebra fredagskväll!

Slut som artist

Jag är nästintill död just nu. mitt huvud värker. mina ben värker. hela min kropp värker!
Jag stod först 8 timmar i streck på salongen sen gick jag på stan med Hedvig. Jag är slut som artist...


Praktik i stockholm

Igår när vi kom till Stockholm åkte vi direkt till mina tremänningar. Helena, min mammas kusin tog med oss på en liten biltur runt stockholms innerstad för att se Juldekorationerna och efter det åt vi middag! Familjen åkte hem runt 7 och då började jag packa upp :)
Idag har jag somsagt varit på salong Hårgänget. Salongen är så sjukt snygg så det inte är sant! Jag fick mest titta på, diska och städa men på eftermiddagen fick jag följa med till deras frisör skola där några elever går. Vi satt och pratade om allt möjligt sen tittade vi på en frisör-film :)

Såhär ser salongen ut




Söndag

Nu åker jag och familjen ner till stockholm! Förhoppningsvis har de internet där så jag kan uppdatera, annars gör jag det på fredag! Hejdå :)

Skin luxe

I torsdags på salongen såg jag att märket Joico har gjort en hudkräm som heter "Whipped Vanilla". Det är en fuktighetskräm som innehåller Aloe Vera som lindrar irritation samtidigt som den återställer fuktighetsbalansen i huden. När jag testade produkten blev mina händer jättelena. Den torkar in i huden snabbt och den luktar hur gott som helst. Det är en perfekt julklapp till de som har torr hud nu på vintern!
Hudkrämen kostar 140 :- och finns på alla salonger som säljer Joico.




Idag har jag somsagt städat och pluggat. Fredrik kom hit för en stund sen så vi hade tänkt att ta det lugnt hela kvällen framför paradise hotel! Vi kommer ju inte ses på en hel vecka så vi får väl mysa lite extra ikväll :) Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Lördag

Idag skulle jag och min syster egentligen fotas men Emelie fick förhinder, så istället ska jag städa mitt rum, plugga lite och ta en långpromenad! Jag måste även packa och fixa allt till imorgon för då åker jag till stockholm! :D

Ibracadabra

Godmorgon :) Jag börjar morgonen med att tipsa om en låt, Hoffmaestro och chraa har gjort en hyllningslåt till zlatan! Jag tycker den piggar upp den här gråa och trista lördagsmorgonen!


Avtagbar lugg

Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa om en produkt till er som gillar att byta frisyr ofta! Det är en avtagbar lugg i syntethår! Den är jätte enkel att sätta fast då det finns tre clips på baksidan som man clipsar fast ovanför hårfästet. Jag hade köpt den på engång om jag fortfarande hade varit blond eftersom det inte fanns någon som passade min hårfärg för tillfället :)


Den kostar 500:- på salong Glada saxen!

Fredag

Idag hade jag det jätteroligt på praktiken. Jag testade lite produkter, fönade vågor sen klippte och färgade jag min mamma! Jag fick fria händer så jag applicerade en champange-färgad toning på håret sen klippte jag en längre page! eftersom hon skulle på julbord direkt efter så lockade jag håret med en plattång :)


Emelie kom till salongen runt 18 för att testa en produkt som vi har fått in, hade tänkt att visa den sen! Efter det åkte vi till MAX :) Nu blir det popcorn framför idol!

Singing bee

Nu är jag äntligen hemma från praktiken, nu blir det singing bee på tv där jag och Emelie kommer att vara med! ;)




Onsdag

Idag har jag somsagt varit ledig hela dagen :) Kom hem från Fredrik runt 10 och då åkte jag direkt till frissan! Vi hann tyvärr inte klippa så det blev bara färgning den här gången! Jag ändrade bara ton på håret till en mer guldig ton. Egentligen ville jag att färgen skulle bli mer beige men jag är faktiskt riktigt nöjd ändå :) Runt 5 åkte jag hem till Hanna och klippte henne sen åkte jag och mamma till ica maxi. Snart blir det paradise hotel med älsklingen!
Imorgon blir det praktik på glada saxen för fulla muggar, Anna-Karin har bokat in kunder åt mig så snäll som hon är! :D




Nageldekoration


Bild lånad av Linda


imorse fick jag lite tid över så jag satt fast nageldekorationerna som jag köpte på MUS! Jag fick dock ingen snygg bild på dom men de ser ungefär ut som på bilden ovan!

1 december

Idag är det första december, alltså 23 dagar kvar till julafton! :) Jag sitter just nu i skolan och gör ingenting. Jag slutar klockan 3 och då ska jag följa med Fredrik hem eftersom jag är ledig imorgon, hur skönt som helst :) Idag var det sista dagen som vi går i skolan för den här terminen för nu väntas 6 veckors praktik! Kommer inte tillbaka till skolan först i februari.. :)
Förresten så har jag bokat frisörtid nu! Ska både klippa och färga så jag får väl se om jag vågar mig på en page!