Otursförföljd

Igår var jag och Fredrik i Stockholm. Vi hade tänkt oss en mysdag men självklart ska vi ha oturen med oss så hela dagen blev förstörd!
Tåget gick klockan 8 på morgonen och skulle vara framme i Stockholm klockan 10.10. När tåget stannade i uppsala sade dem att det hade hänt en olycka mellan uppsala och knivsta därför måste vi kliva av tåget. De berättade att vi kunde ta en buss till knivsta sen åka till Stockholm därifrån så vi satt oss på den bussen. När vi sedan klev av i knivsta behövde vi ta ytterligare en buss till stationen som skulle gå om en kvart. Där stod vi och några till personer i kylan och väntade. När vi var framme vid stationen väntade vi på ett tåg i en halvtimme men självklart kom det inget tåg! Vi fick då färdas med buss till Stockholm som tog mer än en timme. Hela den turen tog 3 timmar så vi kom inte till Stockholm först 12!
Som tur var hade vi det mysigt i själva huvudstaden men när vi sedan skulle åka tåget hem runt 18.00 krånglade det igen! Vi tog pendeltåget till upplands väsby och därifrån ska ett tåg gå till Gävle men tåget kom aldrig! Vi fick därför vänta på nästa tåg som skulle gå om 40 minuter men det tåget skulle bara åka till uppsala. Det hela slutade med att pappa fick komma och hämta oss i uppsala, klockan 9 på kvällen..
Jag förstår inte hur man kan ha sådan otur? Det är så himla typiskt mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback